Werkwijze

De manier van werken loopt bij ons over het algemeen via de digitale snelweg of telefoon. Daar wij geen fysiek kantoor hebben maar vanuit huis werken is hiervoor gekozen, uiteraard is het wel mogelijk om bij je langs te komen voor een persoonlijk gesprek of het verkrijgen van media die niet digitaal is aan te leveren.

Een website, plaatje of tekening, of een programma wat je aanspreekt? Dus heb je zelf al een idee of voorbeeld voor wat je zou willen, geweldig! Hier kunnen we tijd en kosten mee besparen.
Is het duidelijk wat je wensen zijn dan gaan wij aan de slag, en maken een concept van wat het eventueel zou kunnen worden. Vanuit het concept gaan we verder om er een goed en werkend geheel van te maken wat helemaal aan je wensen voldoet.

Webdesign

Is de website die u wenst helemaal naar uw wens, dan gaan we deze publiceren op het internet.
Dit kan op je eigen server, of bij het hostingbedrijf als je al een domein naam hebt met een hostingpakket.

Is alles nieuw voor je, dan kunnen wij ook je gewenste domein naam (indien beschikbaar) registreren en gelijk een hostingpakket toevoegen, dit kan bij diverse bedrijven.

Grafisch ontwerp & design

Hebben we het product van je keuze, naar wens klaar voor productie, dan zijn er 2 mogelijkheden.

Wij sturen je alle bestanden/media die voor productie nodig zijn.

Wij laten de producten voor je produceren, en zorgen er voor dat het geheel bij je word afgeleverd.

Development

Met Development zijn er veel verschillende dingen die wij kunnen realiseren.

Is de door jouw gewenste software of aanpassing klaar, dan testen wij dit graag eerst op een testsever bij jou. Dan kunnen we zien of alles goed werkt (er kunnen altijd bugs optreden die dan opgelost moeten worden), daarna gaan we over tot plaatsing in de productie omgeving.

Na het plaatsen in de productie omgeving houden wij nog even de vinger aan de pols om te zien of alles naar behoren werkt.